top of page

AKTUELT

GDPR og NNBKs retningslinjer for personlige data
 

Den nye personvernloven (GDPR) i EU tredde i kraft den 25. mai 2018. Vi vil derfor informere om våre retningslinjer for håndtering av personlige data.

Vi vil at du skal være trygg på at den informasjonen vi samler inn om deg kun benyttes til medlemsrettet arbeid og tjenester knyttet til ditt medlemskap.

Personvernerklæring for NNBK / Nord-Norske Bildende Kunstnere

Ditt personvern er viktig for oss. Vi ønsker åpenhet om hvordan vi samler, bruker og deler informasjon om deg.

 

I denne personvernerklæringen kan du få informasjon om:

  • Hvilken informasjon vi samler om deg

  • Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

  • Hvordan vi deler informasjonen vi samler inn

  • Hvordan vi lagrer og sikrer informasjonen vi samler inn

  • Hvordan du har tilgang til å kontrollere informasjonen vi samler om deg

  • Annen viktig informasjon om personvern

 

Denne personvernserklæringen omhandler den informasjon vi samler om deg når du er medlem hos oss. Som medlem av NNBK er du i NNKS / Nordnorsk Kunstnersenter og NBK / Norske Billedkunstnere sine medlemsdatabase (obligatorisk), brukerprofil på NNKS sine nettsider (frivillig) og annen informasjon som sendes ut pr. e-post.

 

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan du kan velge hvilken informasjon vi samler inn om deg. Dersom du ikke samtykker til denne personvernerklæringen, kan du ikke benytte deg av våre tjenester.

 

Hvilken informasjon vi samler om deg:
Vi samler inn informasjon om deg når du blir antatt som medlem etter søknad. Informasjonen du legger inn i din søknad er tilgjengelig for oss.

 

Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn:
Din personlige informasjon brukes til å sende deg faktura for medlemskap og eventuelle andre tjenester vi leverer hvis du benytter deg av de.

 

Hvordan vi deler informasjonen vi samler inn:
NNBK deler informasjon om deg med Nordnorsk Kunstnersenter og Norske Billedkunstnere for registrering av medlemsskap og som gir deg tilgang til å opprette brukerprofil på NNKS sine websider. NNBK selger ikke informasjon om deg til annonsevirksomheter eller andre tredjeparter. 

bottom of page